Skip to Content

View Geocache Log

Found it salappa found Videogame Quiz: The Golden Oldies

Friday, 13 March 2015Finland

{FTF} 14:35 facehugger7:n kanssa

Mysteerin ratkaisuvaiheet tulikin tuossa jo kerrottua ja tänään sitten aurinkoisessa kelissä kätköä hakemaan. Hanget kantoi sen verran mainiosti tänään, että kätköpaikan lähestyminen sujui vaivattomasti. Ja kunhan känny alkoi tarkentaa oikeaan kohteeseen, niin sieltähän se hauska jemmakin paljastui :D

Juuri kun oltiin loggailuhommia tekemässä, niin mieleen tuli tarkistaa kätkön checkeri. Ja sinnehän oli toinen ratkaisu ilmestynyt! Kohta sähköpostiin kilahtikin viesti Juusto-:lta joka oli juuri ratkaisun saanut, mutta ei tänään olisi kuulemma hunttiin ehtinytkään. Tavallaan ihan hyvä niin, koska tuossa ei olisi enää ehditty jarrutella. Mutta toivon mukaan Juusto-:kin jossain toisessa huntissa vielä vastaan tulee :)

Mukava mysteerityyppi tämä kyllä, vaikka hitaanlaisesti saakin ratkaisuja hakea. Kiitokset myssestä.

This entry was edited by salappa on Tuesday, 26 May 2015 at 19:35:06 UTC.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page