Skip to Content

View Geocache Log

Found it Pete_P found Videogame Quiz: The Golden Oldies

Tuesday, 17 March 2015Finland

Ykkösestä kun oltiin selvitty niin pääsimme kakkosen kimppuun. Vaimo oli oikein vauhdissa tämän kanssa ja reilusti suurimman osan tarvittavista yhdistelmistä ratkoikin. Sitten jumi ai antanut periksi, joten pyydettiin lisävinkkejä joka auttoi muutamaan, mutta aivot tukossa vielä painittiin viimeisen kanssa.

Vaikka sekin nimi oli jo ilmoilla käynyt niin jotenkin emme osanneet sovittaa sitä asiayhteyteen ja jäi ratkeamatta joten lähdimme kaupoille purkin "lähistölle". Sitten piti vieläkin ruinata apuja ja sen jälkeenhän exceli yski vielä vääriä lukuja ulos, kun oli tullut yhdessä vielä ajatusvirhe vaikka kotona olevinaan kävin kaikki vielä läpi. Olimme jos menossa toista purkkia kohti kun saimme hipparit ja sitten tulikin kurssin muutos, kun oli tiedossa poikien kanssa pieni metsäseikkailu revontulien ja taskulamppujen valossa. Lopulta tarkkasilmäinen geopoika sai kaivaa kätköttäjien askartelun tulokset piilostaan.

Näin jälkikäteen kun riviä katselee niin oli vaikeampi kuin edeltäjänsä, kuten tähdet antoivat odottaakin ja näistä kahdeksan oli nimeltä tuttuja sekä kuutta on tullut joskus jonkun verran pelattua. Kiitokset mystistä .

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page