Skip to Content

View Geocache Log

Found it cossu2 found Yijing

Sunday, 05 April 2015Finland

Tästä on tullut parikin kertaa ajettua ohi, mutta aina vain on ollut alkupisteellä jästejä. Nyt sitten koko pysäkki oli poistettu käytöstä, niin johan saatiin rauhassa piipahtaa paikalla. Kauan siellä sitten oltiinkin ja koko mesta tuli maalattua läpi. Lopulta piti sitten kilauttaa hieman jeesiä, että mitäs ihmettä me nyt ei oikein tajuta.

Näemmä kaikki oli kuitenkin tajuttu aivan oikein ja täsmäspoilista huolimatta ei onnistuttu löytämään sitten yhtään mitään. Mitä lienee kohteelle tapahtunut, vai oliko sitten välineissä liian vähän watteja. Tiedä sitten kun kaikilla muilla päivän purkeilla ei mitään ongelmaa ilmennyt.

Otettiin sitten samalla puhelulla vastaan se mitä olisi pitänyt löytyä ja käytiin sitten noukkimassa ne näin nolosti loppuun. Itse purkki löytyi varsin hyvin hyvästä camostaan huolimatta.

Kiitokset kätköstä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page