Skip to Content

View Geocache Log

Found it VekeHin found Videogame Quiz: The Golden Oldies

Saturday, 18 April 2015Finland

#1600
Olin kerrankin "mestoilla" kun hälytys uudesta kätköstä pirahti, silloin joskus muinoin, mutta pikaisen toteamisen jälkeen olin vakuuttunut ettei tämä oikein ole minun juttu, kun ainoat videopelit joita olen käytännössä itse pelaillut ovat pasianssit ja tetris, nykyisin kyllä enemmän sudokua.
Kätkösarjan ensimmäisestä osasta rohkaistuneena päätin kuitenkin yrittää.
Ja yrittää... Välillä pääsin hieman eteenpäin ja sainkin ratkaistua muutaman pelinkin, mutta sitten tuli totaalinen pysähdys eikä millään päässyt eteenpäin.
Soitto tekijöille ja pienillä vihjeillä sitten kuukkelin avulla pala-palalta eteenpäin, ja tunne oli hieno kun kaikkien pähkäilyjen ja koneen ääressä istuttujen tuntien jälkeen sain viimein kysyttyä chekkeristä tulosta ja kyllä tuntui hyvältä kun chekkeri näytti vihreää.
Kyllä oli työtä ratkaista tämä hieno mysteeri, odottelen mielenkiinnolla mitä jatkossa on tulossa tällä rintamalla.
Aivan kuin pisteenä i:n päälle sain tällä kätköllä täyteen uuden virstanpylvään, 1600 löydettyä kätköä.
Kätkö sopii hienosti virstanpylvääksi.
Kiitokset tähän asti kaikille tekijöille ja hienoja ja mukavia huntteja kaikille. TFTC

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page