Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Midt i det hele

Sunday, August 3, 2008Denmark

YES!!!! (FTF) Dette var en rigtig sjov oplevelse. For anden gang på to dage kom vores mobile bredbånd os til undsætning. På vej hjem fra cache-tur i Odder og omegn checkede vi lige mail på telefonen og kunne se, at der var kommet en ny cache nord for Århus. Vi var tæt ved at droppe first-finder jagten, men undertegnede lod sig alligevel overtale til at give cachen en chance. Der blev sms'et til geocaching.dk for at få fat i koordinaterne. I samme sekund dukkede en sms op fra geocaching.dk, men af den fremgik det, at den nye cache lå helt oppe ved Følle Strand, så jagten var lige ved at blive indstillet. Det viste sig dog at dreje sig om en anden cache. Et øjeblik senere dukkede så endnu en sms op. Den påstod, at 'Midt i det hele' ikke fandtes... Af en eller anden grund var cachen ikke kendt af det danske site endnu. Det var måske vores held!?

Derfor måtte PC'en frem fra baggagerummet, og der blev logget på geocaching.com og Google Earth, mens bilen fortsatte nordpå.

Fremme ved gemmestedet dalede humøret en anelse, da vi opdagede, at der stod en knallert parkeret. Vi var altså ikke nået først frem... Trods dette fandt vi alligevel cachen først. Det skete kl. 17:28 - 43 minutter efter mailen fra geocaching.com. FEDT!!!

Som bonus fik vi en hyggelig snak med [B]oldfarm[/B]. Det er altid sjovt at møde 'artsfæller'.

DK_Titan

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page