Skip to Content

View Geocache Log

Found it Black_Island found Koordinaatiskelua

Thursday, 16 July 2015Finland

Viiden päivän ja viiden tähden parisuhdelomalla kahdestaan miehen kanssa tavoitteena värittää punaisena helottavat kunnat. Päivä 4/5.

OU JEE! Purkille saakka on päästy yli kaksi vuotta ratkaisun jälkeen . Taisin olla ensimmäinen ratkonut ja silloin olen tästä notettanutkin.

Navigaattori ei tuntenut uusia teitä, joten hieman turhan kauas auto jätettiin. Mies ylettyi purkkiin hyvin ja mielellämme kirjasimme nimen kätköön, jota kukaan ei ole yli puoleen vuoteen löytänyt. Enpä siis nyt tajua, että miten tämä on 14.7. löydetty, kun ei ainakaan nimeä kirjassa ollut... (sorry vaan kaverille...) ellei sitten ole johonkin muuhun paikkaan laittanut kuin edellisen perään.

Muistan nimittäin satavarmasti, että miehelle sanoin täällä "tästä tuli taas lonely-cache löytö, kun kukaan ei ole aikoihin täällä käynyt". Että jos sanoo helpoksi ja nopeaksi, niin valehteeko... Ehkä sitten niin.

Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page