Skip to Content

View Geocache Log

Found it teukkas found Metsoreitti - Rautiainen

Wednesday, 05 August 2015Finland

Lähdettiin aamutuimaan Seinäjoelta liikenteeseen ja tavoitteena oli kiertää Metsoreitti polkupyörillä sekä poimia muutama muukin purkki päivän aikana. Tavoitteessa onnistuttiin
Metsoreitti oli paikka paikoin todella märkä, joten ihan pienintä vaihdetta sai fillarista kaivella esiin. Välillä taas hiekkaa oli niin paljon, että sen takia sai sytkyttää pienimmällä vaihteella.
Pääsääntöisesti purkit löytyi kohtuullisen iisisti, mutta varsinkin alkupään purkit vaatisivat huoltoa. Niistä iso osa oli täysin märkiä ja huonokuntoisia.
Keli oli vähän liiankin aurinkoinen ja hyvä. Hikihän siinä meinas tulla polkiessa
Matkassa oli kolme Seinäjokista (jmm76, peteketo ja itse allekirjoittanut), joten purkit logattiin tilan ja ajan säästämiseksi yhteisellä nimimerkillä EP3.
Kiitoksia mukavan ja vaihtelevan reitin esittelystä ja purkista.

Nimet väliaikaisessa logissa.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page