Skip to Content

View Geocache Log

Found it peteketo found Metsoreitti - Rautiainen

Wednesday, 05 August 2015Finland

Geokätköilypäivä yhdessä teukkaksen ja jmm76:n (yhteinen nimimerkki EP3) kanssa. Tavoitteena oli vuosi sitten viritelty ajatus kiertää pikkuporukalla pyörillä Metsoreitin 30 km ja liki 100 purkkia sekä Palokan pyöräilymysteerisarja. Hyvä ulkoilupäivä tästä tulikin ja tavoitteet täyttyi.
Alkumatka tuntui vähän siltä, ettei jää lapsille kerrottavaa, mutta hyviäkin hetkiä koettiin. Paljon märkiä paikkoja ja jostain syystä alamäet olivat ajallisesti paljon nopeampia kuin ylämäet vaikka mitallisesti varmaankin liki toisiaan. Peurungan pään purkkien sijoittelu ihmetytti... varmaan toimii silloin kun on talvi ja valaistu latu, mutta nyt viljelysten keskellä, pyörien kanssa tarpominen, tuntui käsittämättömältä.
Kokonaisuudessaan kiva reitti pyöräillä ja kätköjen kuvaukset ja linnustö esitteleminen esimerkillistä ja favon arvoista. Sen pisteen annan jollekin mukavalle kokemukselle reitin varrella. Kiitos trailista ja kivasta ulkoilupäivästä geoveljien kanssa (ja vähän hellästä ahterista).

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page