Skip to Content

View Geocache Log

Found it kimallus found Mysteerinen maisema

Friday, 04 December 2015Finland

Oikea kasitolppa löytyi nopeasti sen jälkeen, kun asiaan oikeasti paneuduin. Tosin sitä ennen kävimme jyrkios:n kanssa muutaman vääränkin tolpan maastossa tarkistamassa, kun muissa asioissa suurinpiirtein oikeilla tienoilla tuolloin olimme. Kun ei ensimmäinen nopea maastotiedustelu tuottanut toivottua tulosta, katselin keittiönpöydän ääressä, josko tolppa ilmiintyisi silmiin toisesta perspektiivistä tarkasteltaessa. Hetkisen tiirailun jälkeen alkoikin hahmottua, minne seuraava maastotiedustelu kannattaisi kohdistaa. Siellä suunnillahan se oikea tolppa sitten olikin, joten ei muuta kuin tolpan koordinaatteja määrittämään - varmuuden vuoksi kahdella eri laitteella. Kun laitteet olivat keskenään samaa mieltä sijainnistaan, lukemat talteen ja takaisin keittiönpöydän ääreen tekemään tarvittavat laskelmat.

Tänään oli sitten vuorossa tehtyjen laskelmien tarkistus - olisikohan purkki siellä vai sittenkin siellä toisaalla? Marraskuinen sadesää ei ihan paras mahdollinen ollut täällä vierailuun, mutta kun ei matkaa autolta kovin pitkästi ollut, sinne vain maastoon kolosia tirkistelemään. Tutkittavia kolosia ei laskemamme nollapisteen tienoilla ihan määrättömästi ollut, joten nopeastihan ne oli tutkittu. Kun ei niistä mitään löytynyt, katselimme hieman laajemmalti, ja sieltähän se purkki sitten löytyi hieman yllättävästä piilostaan vain noin viitisen metriä laskemastamme nollapisteestä sivussa. Nopeastihan tämä löytyi!

Kiitos mukavasta mysteeristä, joka ei ollutkaan ollenkaan niin hankala kuin ensi alkuun näytti.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page