Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found "Det lille hus" Ulborggård Lejerplads

Saturday, October 25, 2008Denmark

Efter at have overværet en sløv FF jagt i Struer igår, uden at kunne gøre noget ved det, fik jeg behov for et fix geocaching. Begge GPS'er havde 1/3 af DK_Titan taget med til München, så jeg måtte en tur på lånemarkedet efter en GPS til weekenden.

Normalt er det den del af DK_Titan, der er i Tyskland, der står for alt det tekniske vedr. vores cache-ture, så jeg var lidt på herrens mark med en fremmed GPS uden kort. Jeg sad og nød morgenkaffen, og fik manuelt indtastet nogle caches til en opsamlingstur, samtidig med at jeg noterede lidt fra Krak på et stykke papir (huha - det må være oldtids caching ). Printeren var løbet tør for blæk, så den var ikke til den store hjælp.

Midt i det hele ser jeg, at det vælter ind med nye caches på gc.com i dannevang - og også en del her i nærområdet. Yes - FF jagt, men hov hvordan finder jeg frem til dem uden kort. Heldigvis er der 2 nye caches tæt på hinanden i et område, jeg har været i før.

Koordinaterne bliver tastet ind på bedste manuelle vis , og så er det ellers med at komme ud af døren i en vis fart, for der er jo nok nogle konkurrenter, der har fået samme ide. Senere på dagen ærger jeg mig over at vand, kaffe, mad og slik ikke nåede at komme med på tur.

Afsted det går på de vestjyske "motorveje", og da jeg nærmer mig plantagen, husker jeg denne gang at tage farten af, hvor asfaltvej bliver til grusvej uden varsel. Husker tydeligt for 3 uger siden - gyyys et gunk det gav, og askebægeret sprang op med deraf slikpapir regn til følge .

Ud af bilen uden Titan (hvilket hunden ikke var tilfreds med), og så er der ellers 900 meters løb frem til cachestedet.

Heldigvis er cachen hurtigt fundet (kl. 10:40), mens jeg prøver at få vejret igen. Og yeessss jeg er den første til at skrive i logbogen, og dermed (FTF).

Ud: Et rigtig flot FFC

Tak for cachen!

DK_Titan (Poul-Erik alene på tur, men en forurettet hund i bilen)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page