Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Ulborggård Lejerplads

Saturday, October 25, 2008Denmark

Fra "Det lille hus" Ulborggård Lejerplads til Ulborggård Lejerplads er der kun 170 meter, så denne gang er løbeturen ikke så hård ved mit helbred. Ved cachestedet bliver GPS'en stædigt ved med at sige at der min. er 15 meter til cachen - hmmm.... så må der jo ledes over et stort område. Efter lidt søgen er der gevinst (kl. 10:51) og yeeees igen er jeg (FTF).

Ved denne cache kan jeg tydeligt se, at jeg kunne have sparet en løbetur på i alt 1 km., for der er jo en fin vej, hvor man må køre i bil. Dette får jeg bekræftet kort tid efter at cachen er gemt igen, for der kommer Team Falcon kørende.

Vi fik en hyggelig geo-snak. Dejligt endelig at møde dem ude i felten efter at have fundet mange af deres gode caches

De fortsætte mod den 3. af de nye caches i dette område. Jeg ønskede dem held og lykke med FF jagten, og kan nu se at det lykkedes for dem. Stort tillykke med det.

Herefter påbegyndte jeg min oprindelige plan om en oprydningstur, men først tilbage til Audi'en efter Titan. Han skulle ikke snydes for en dejlig dag i skoven, selvom den ikke blev helt så lang som planlagt, for jeg havde kun nået at få de 4 første af Skovsø serien, samt et par andre lagt i GPS'en.

Ud: Endnu et rigtigt flot FFC

Tak til Ulfborg Kirkeby for nogle rigtigt fine nye caches. Jeg har senere erfaret at også I fik held i FF jagten i dag - dejligt for så lægger I jo 4 nye caches

DK_Titan (Poul-Erik)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page