Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kulpakko found Jänöjussin Mäenlasku - Hiihtomaamiitin muistokätkö

Thursday, 24 December 2015Finland

Hiihtomaamiittiä on muisteltu mustaa syksyä viettäessä ja joulufiilistä etsiskellessä. Miitissä laskettiin liukurilla mäkeä ja nautittiin nuotiomakkaraa. Ja tietysti vaihdettiin kuulumisia muiden kanssa. Mukava miitti :)

Illalla ähky ja väsy oli jo melkoinen, mutta kalenterintäyttö multin osalta oli koputellut takaraivossa jo muutaman päivän ajan. Otimme itseämme niskasta kiinni ja pakkasimme geokoirat geokulkineeseen ja suunnistimme multille.
Otsalamppujen valossa pyörittiin ekalla pisteellä ja ei meinannut löytyä ei sitten millään. Lopulta finder313:lle helpparipuhelu. Ei täsmäspoileria vaan uskonvahvistusta, että oltiin oikeassa paikassa. Vahvistui uskon lisäksi näkö, koska tuskin oli punaista luuria painettu kun seuraavan pisteen naatit olivat käsissä. Kuonot ja nenät siis naattilaitteen osoittamaan suuntaan.
Kakkospisteellä kinkunsulatus sumensi silmien lisäksi ajatukset, koska pyörittiin melkoinen tovi tutkien kaikkien etsintään osallistuvien tai paikalla olevien "korkeuksista" :p Lopulta naatit tupsahtivat naattilaitteeseen lähes "itsestään".
Joulurauhan säilyttämiseksi (pirtissä) tiimin kaksilahkeinen lähti kohti finaalia ja "naisväki" jäi töröttämään pimeyteen. Aikansa törötettyään naispuoleinen paikallisti kaksilahkeisen - sijainti paljastui otsavalon vuoksi :p Tämän jälkeen hurjat kiilusilmäpedot kiisivät kuin vaeltava aave kahden "majakan" väliä, kunnes väsyneinä lähes kompuroivat kieliinsä :D
Geokulkineelle palasi siis neljä hyväntuulista ja virkistynyttä joulun viettäjää tyytyväisenä iltalenkkiin.

Kiitos pienestä "liikutuksesta", multista ja kätköstä. Oikein hyvää Joulun aikaa Maitomiehen residenssin jokaiselle jäsenelle :)

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page