Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Stahr found Knude, Knob, eller 'K...' ?

Sunday, November 9, 2008Denmark

Jubiii.. Vores cache nr. 1000!!!

Endelig lykkedes det! Vi har taget tilløb et par gange, hvor det af forskellige årsager ikke lykkedes os at nå til dette magiske tal, men i dag var så dagen…

Vi besluttede at vores jubilæums cache skulle være en mysterie cache, da vi ofte har haft stor fornøjelse af den type cacher. Først hjemme bagved skærmen – og så ude i naturen.

Opgaven til dagens cache har været løst i et stykke tid, så i dag skulle den bare findes. Det var ingen sag, den lå lige på koordinatet og var fundet efter kort tid. Så blev der ellers skålet i cola – og spist chokolade skildpadder!

Tak for oplevelsen – og de 999 andre gode geocaching oplevelser vi har haft! Vi glæder os til at tage fat på de næste 1000 sammen med gode Geocaching venner.

Ind: Geocoin ”The Lord of the Caches” & "Mille"

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page