Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Den lille djævel - Saksenborg

Saturday, November 8, 2008Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a> Dagens cache-tur skulle egentlig have været en oprydningstur i "Saksenborg-land". Vi havde således lige logget "TVIND MØLLEN" og var på vej mod "Spidsbjerg". Vi har dog gjort det til en vane at checke mailen via telefonen med jævne mellemrum, for der dukker jo mange nye caches op i det Vestjyske for tiden - og det kan nok være, at bilen blev bremset i en vis fart, for der var dukket en ny cache op, der hed noget med Falcon. Skulle vi mon på first finder jagt i Holstebro??? Men hvad var nu det? Der var også kommet en mail, der hed noget med Titan!?! Meget mystisk!!!

Vi fik hurtigt PC'en rigget til, og der var heldigvis bredbånds-dækning, så vi kunne komme ind og se koordinaterne. Det viste sig dog, at det slet ikke var Team Falcon, der havde været i gang, men der i mod Ulfborg Kirkeby. Og der var sørme ikke bare kommet én, men en serie på fem caches!!! Disse blev hurtigt lagt ind på GPS'en, og så gik det ellers afsted mod Ulfborg og videre østpå mod gemmestedet.

Det sidste stykke vej foregik ad en grusvej, som vores stakkels lavtgående bil ikke brød sig om, men det var der ikke tid til at tage hensyn til i dag. Heldigvis var der ikke tegn på, at andre var ankommet før os, men alligevel blev de 1000 meter fra bilen til Saksenborg-cachen tilbagelagt i løb.

Vi vidste, at vi var på rette vej, da vi så spor efter en scooter, der havde vendt rundt Så lå cachen jo nok ret tæt herpå - og ganske rigtigt. Den lille fætter blev fundet kl. 9:35 og YES!!!!!!!!!!!!!!!! Vi var First Finders

Ud: FFC

Mange tak til Ulfborg Kirkeby for denne cache - og for hele denne opfindsomme serie!

DK_Titan

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page