Skip to Content

View Geocache Log

Found it Frinkie2009 found tb en coin resort hotel muziekwijk 1, glennmiller

Monday, 29 February 2016Flevoland, Netherlands

Het kwam zo eens ter sprake tussen de vrouwe van Team Bosmannetjes en Team Frinkie om samen een event te bezoeken op 29 februari. Weken later een app ga je nog mee de 29 ste. Op wat voor dag is dat ? op een maandag. Nee dan kan ik niet ik moet werken. Beetje stil aan de andere kant en dan komt het verlossende woord ik niet ik heb vakantie.. Huh jij vakantie dan heb ik ook vakantie. Soms is het hanig het onderwijs. Ja dan gaan we. Simone zou wat leuke eventjes en caches uitzoeken. Nu hadden we nog een ander plan. De provincie Zeeland bezoeken en alle Eartcaches loggen samen met de Bosmannetjes Turbomiba en Jukebox_83, laat dat nu heel toevallig het weekend voor Leapday zijn. Er wordt extra vrij gevraagd en het hele clubje is weer compleet. Als we terugkomen uit Zeeland wordt er in bed en breakfast ,met wifi en voetbal en avondeten noge even nagkletst over het afgelopen weekend. Ik krijg van Thomas ( turbomiba) en Dennis( jukebox_83 ) nog even uitleg over project gc. Waarna de heren lachend naar bed gaan met de woorden zo weer een junkie erbij. Het is inderdaad erg leuk om zo je resultaten te bekijken en om je nieuwe avonturen te plannen.
leapday voor ons de eerste keer dus dat beloofd wat. Na het ontbijt en voor één deel van eht team een bezoekje aan de tandarts worden de auto's weer ingeaden en gaan we richting Hypolytushoeve om het bosvouwtje op te halen. Al snel vertrekken we riching Almere voor het eerste event van vandaag. Even het logbokje stempelen wat tb's droppen kletsen. En in de auto.....ho stop een tb hotel dichtbij oke even langs rijden dan maar. Zo daar was het ook ineens wel heel druk nog even een proaatje gemaakt met de co tb's gespot. weer in de auto. richting Lelystad voor een paar caches en een event. hier ontmoeten we ook weer bekende een slakkenprakkertje. Logbokje stempelen tb's spotten. even op de foto en de bekende geopraatjes. In de auto om caches te doen in Lelystad. vrienden gemaakt onderweg alleen jammer die vriendschap kost behoorlijk wat geld. Altijd vervelend de houtribdreef. 50 70 50 en oeps 71. Multi gedaan mysteries opgehaald en zo langzaam aan richting de dijk. Die steken we over om in Noord Holland nog een gemeente te doen die een aantal van ons nog niet hadden.
Event bezoeken in Hoorn en meteen maar even van de locatie gebruik gemaakt om te eten we zijn er nu toch en anders is het zo afkicken na het weekend. de mac shake krijgt van Dennis een andere naam( die we hier niet noemen). we bezoeken nog even een rattenvanger. op richting Ewijcksluis daar moet de nieuwe Bosmannetjes nog gelogd worden en hebben wij het laatste event. Hilarisch. wij loggen Musophobia met veel plezier. Staan we later onder het genot van een drankje onze avonturen te delen, komen de vrouwelijke teamleden van Jowi en Jeroen en Renske binnen. die mochten naar het event als ze met tien gelogde caches thuiskomen. Of hier nog iets ligt wat gelogd kan worden, na wat gelach en opmerkingen besluiten we om weer naar Musophobia te gaan. Tooltjes worden gepakt en Joelle logt ook. geweldig wat een avontuur. Onze eerste keer leapday is erg geslaagd en een mooie afsluiting van vier dagen cachen. Wat blijkt heeft Michelle ook nog een wedstrijd gewonnen met de foto's van vandaag en krijgen we allemaal nog een mooie woodie. dank je wel voor alle co's van events gelegde caches bedachte mysteries en in het bijzonder onze cachevriendjes waar we weer een bijzonder avontuur mee hebben beleefd.

Hier was het na het event erg druk maar wel gezellig. er werden wat tb's geruild en wat gekletst co dank je wel.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page