Skip to Content

View Geocache Log

Found it HePuT found Kulta-aarre

Monday, 07 March 2016Finland

Tehty. Monipolvinen mysteeri. Ekalla silmäyksellä jätetty kansioon Ei mahdollista. Sitten vertaistuki pukkasi matkaan. Ekalle kohteelle mennessä tavattiin kiipeileviä kätköilijöitä ja laji vaihtui vähäksi aikaa. Sitten vaihdettiin musiikkilaji heviksi ja laskut menivät ilm. oikein, kunhan saatiin väliin joutunut ilma tai sen osa pois...
Toinen oli paha kun numerot olivat ajan nöyrryttämiä ja koordinaatit veivät lähelle Poria. Kun ei ole vielä jazzien aika, varmistettiin ja virhe korjattiin.
Avaimen kätkentäleikki tehtiin 'pyhävaatteissa' mutta auton perältä löytyi sentään lumikengät. Ei ihan helppo etappi, kun arvioitiin eri tasoja ja valittiin ensin tietysti väärä.
Loppupiste oli sitten melkoinen urakka, mutta periksi ei annettu. Kiitos siis kansanterveyden ylläpidosta ja hauskasta myssestä! Kaksi varsinaista suorituspäivää.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page