Skip to Content

View Geocache Log

Found it vipema found Mustaa historiaa

Friday, 18 March 2016Finland

Viisi vuotta siihen meni, reilustikin.
Ensin kurkattiin eikä kummoista valoa syttynyt niin jätettiin huomiotta. Ajatus oli hukassa jonkin aikaa, sitten taas kurkattiin. Sillä kerralla tuli varovainen ajatus oikeaan suuntaan ja mielenkiinto heräsi. Jonkin aikaa kerättiin tietoa, mutta hiphurraata ei tullut. Mysteeri unohtui taas ties kuinka kauaksi aikaa.

Lopulta kaikki fengshuit ja tähdet oli kohdillaan. Ei vaan saatu aikaiseksi lähteä purkille, kun oltiin luettu lokeista sen haasteellisuudesta. Eipä oltu edes käyty paikalla haistelemassa, meinattiin että homma hoituu kevväämmällä.

Tänään meillä oli näppärän apulaisen ja finnrangerin kanssa treffit yhdellä toisella haasteellisella purkilla. Sen jälkeen virtaa ja innostusta tuntui piisaavan, niin päästettiin ihanainen apuri uudelleen hommiin. Varmoin ottein hän homman hoisikin <3

Kiitos kätköstä. Mukava oli saada hymynaama pitkään piinanneeseen mysteeriin. Aihepiiri on kiinnostava.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page