Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Det startede med Nøragergaard

Sunday, December 21, 2008Denmark

På fællestur med Team Jacobsen

Sikke et sted - sikke en tur - og sikke en værdig cache til at fejre et jubilæum! Vi havde bestemt vores problemer undervejs, men heldigvis var der god hjælp at hente hos cache-ejer. Tusind tak for det! Ved beregningen af WP3 lavede vi en mindre regnefejl (), som gav anledning til grundig eftersøgning et helt galt sted. Efter at fejlen var rettet, blev beholderen hedigvis hurtigt fundet, men det lykkedes os at vride nogle forkerte koordinater ud af "hjernevrideren", hvilket vi først opdagede, da vi stod laaaangt fra de korrekte koordinater. Heldigvis hjalp 3muske2 os videre, og vi morede os gevaldigt, da det gik op for os, at vores fejltagelse havde medført, at vi havde gået lige forbi et par waypoints (og en mystery-cache) uden at vide, at de lå der. Alt i alt brugte vi godt og vel 5½ time på multien og de tre mysteries. Det kan ganske afgjort gøres hurtigere!!! Men vi havde en fantastisk tur i godt selskab, så tiden var på ingen måde spildt.

Efter alle genvordighederne kunne vi kl. 15:14 hive cachen frem og fejre vores 2000-caches jubilæum. Det var et øjeblik, vi nok sent glemmer!

Vi foretog følgende bytte i cachen:

Ind: Signatur + GC Dizzle's Pirate Treasure Geocoin
Ud: GC Taem Zach Europe Coin

Tusind tak til Team Jacobsen for en hyggelig dag og godt samrarbejde. Lige så mange tak til 3muske2 for cachen og hjælpsomheden. Også mange tak for Glögg. Det var en perfekt måde at afslutte en mindeværdig geo-dag!

DK_Titan

[This entry was edited by DK_Titan on Monday, December 22, 2008 at 10:40:42 AM.]

På vej ind i urskoven 21-12-2008

Additional Images Additional Images

På vej ind i urskoven 21-12-2008 På vej ind i urskoven 21-12-2008

Resterne af Nøragergaard 21-12-.2008 Resterne af Nøragergaard 21-12-.2008

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page