Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Fjordies found Bargerveen

Sunday, April 17, 2016Drenthe, Netherlands

Vanmorgen wilden we een poging doen deze mutli te lopen. Op de geocaching map zagen we dat er ook nog een aantal oppikkers op de route lagen, dus ook die in de GPS geladen. Op het beginpunt aangekomen zagen we dat we niet de enige gasten waren. Gelukkig is het natuurgebied groot, dus we hebben in alle rust kunnen genieten van de omgeving. Wel hebben we wat gevaren moeten trotseren (zoals Pas Op! Drijfzand!), maar we zijn min of meer heelhuids aangekomen (alleen wat natte voeten).

Tegen het einde werden we nog wel even onaangenaam verrast door een regenbuitje, maar die was gelukkig maar van korte duur.

De foto's zoeken was hier en daar best lastig, door het verstrijken van de jaren en de wisseling van de seizoenen. Vooral bij WP12 (prefix AM) was flink gesnoeid. Gelukkig waren we hier de afgelopen jaren al een paar keer geweest, dus wisten we nog hoe het er uit zou moeten zien.

Blijkbaar hadden we de rest van de foto's ook goed gespot, want na wat rekenen liepen we zo tegen de cache aan. De ammobox kon dan ook niet lang gesloten blijven We hebben een TB achtergelaten.

Volgens ons hebben we niet gek veel omgelopen (we hebben alleen caches gezocht die vlak aan de route lagen), toch stond er 10km (in plaats van de in de cachebeschrijving genoemde 8) op de teller. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben een heerlijk rondje gewandeld.

Gelogd om 12:26, aantal gevonden caches: 515

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page