Skip to Content

View Geocache Log

Tämä oli tämän päivän odotetuin ja myös ensimmäinen kätkö! :) XEEPIn kanssa kätköllä, meillä oli vain köyttä mukana ja aikomuksena vain "käydä katselemassa" paikanpäällä, mutta yksi asia johti toiseen ja pian oli jo kätkö alhaalla mun logattavana. Vaaraa ei ollut että kätköttäjän ei tarvitse pelätä hullujen puolesta! :D Kiitokset hienosta ja vaativammasta kätköstä, sekä hienon paikan esittelystä, pakkohan se on mainita että kallioseinämä oli vakuuttava!

P.S Logi oli märkä, onneksi oli kuulakärkikynä mukana mitä meillä ei yleensä ole, lyijykynällä mennään, ja sillä ei olis kyllä jälkeä tullut. Logi oli kuitenkin niin hyvää materiaalia, että kärsinyt se ei ole, vähän vain kostea!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page