Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Fjordies found NFC De Groote Scheere

Friday, 20 May 2016Overijssel, Netherlands

Deze log was eerst geplaatst bij multi NFC De Groote Scheere, maar is hier naartoe verplaatst.

FTF!!!

Gisteravond kreeg ik een berichtje dat er een nieuwe cache in de buurt was. We zijn er niet aan toe gekomen deze meteen te zoeken, maar vanavond na het eten hadden we wel zin in een mooie wandeling. Gelukkig heeft mijn Google Nexus 5X een NFC-reader (hoewel die niet genoemd wordt op de pagina waarnaar gelinked wordt in de cachebeschrijving), dus stond niets ons in de weg.

Op de parkeerlocatie was het nog wel even twijfelen of we de auto wel direct aan de weg wilden zetten. We hebben 'm maar in het gras gezet, dat scheelt ook weer wat lopen naar de start van de route

Vanaf daar begon een tocht door een schitterend natuurgebied. We hebben, vooral in het begin, genoten van de watervogels. Ook de lammetjes onderweg waren erg leuk om te zien.

De route zelf was erg goed verzorgd. De punten waren, soms na wat zoeken, goed te vinden en de aanwijzingen waren uitstekend! Het vinden van de uiteindelijke cachelocatie was dan ook geen probleem. Het tevoorschijn toveren van de cache zorgde bij ons voor een big smile Ontzettend leuk gedaan!

Bij het openen van de cache zagen we dat we de eerste waren, onze eerste eerste! We hebben de coin meegenomen op reis.

Bedankt voor het leuke rondje! Een favoriet is zeker op z'n plek!

Gelogd om 20:23
Aantal gevonden caches tot en met deze cache: 548

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page