Skip to Content

View Geocache Log

Found it Sahrami found Kuningasidea

Sunday, 15 May 2016Finland

Tästä jatkui JnsEllit6 tiimin yöllinen, päivän ja osin illan vaellus pitkin Haminan, Kouvolan jne metsiä, rantoja, katuja pitkin. Vuosi sitten Jyväskylässä samanlainen 100:n mysteerin vuorokausihaaste selätettiin muuten samalla porukalla, mutta nyt oli lisäyksenä nusutElli. Vuosi sitten aika riitti täpärästi, taisi olla 23.30, tai jotain, kun 101. mysti löydettiin. Tuolloin tuli niin raju kätköähky, että kun joku väläytti, että Orimattilassa on 80:n mystin haaste, sanoin, ettei ikinä enää. Niin se vain aika muuttaa ihmistä ja tammikuussa huomasin kaivelevani sopivaa kansiota, johon voin alkaa ratkoa pikkuhiljaa omalta osaltani jotain helpoimpia arvoituksia. Haminassa yö ja aamulla (lue: yöllä) kello soi kolmelta. Autossa piti olla 3:30 ja sitten mentiin.

100./105/112 (105 mystiä, 112 kaikenkaikkiaan) klo 19:00. Klo3:51 siis ensimmäinen, tasan 19:00 100. ja 112. wherigo Kouvolassa kai joskus 21 paikkeilla, nyt on tämä ex-rva aika unohtanut sen ajan merkata ylös.

Juhlava hetki oli, kun koko muu porukka siirryimme sivuun ja annoimme nusutEllin etsiä 100:n purkin.
Kortit kertoo kohtalomme, onnemme ja ahdinkomme.... Kiitos.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page