Skip to Content

View Geocache Log

Found it zeepia found Stargher IV

Friday, 01 July 2016Finland

Lähdettiin KomisJanin kanssa roikuskelemaan pariksi päiväksi köysien varaan ja saaliiksi saatiin 17 mukavaa T5-purnukkaa. Listalle pääsi vain jos oli myös kiipeily-attribuutti ja täältähän semmoinenkin löytyi. Monta mielenkiintoista toteutusta päästiin näkemään ja kokeilemaan paria uutta köysitekniikkaakin. Varusteita oli mukana autollisen verran ja paljonhan sitä tarvittiinkin jossain vaiheessa. Kiva reissu mutta kyllä oli vikan purkin jälkeen aika väsynyt olo.

Tämä purkki oli itseoikeutetusti listalla joten parkkeerasimme kärrymme omituisen uuden tien varteen jotakuinkin polun alun kohdalle ja talsimme kohteeseen. Paikka oli samantein selviö ja pikaisen kamppeidenvirittelyn jälkeen laskeuduin purkin luokse. Olipas liukkaat kalliot! Pohjalle olisi pitänyt ottaa myös ämpäri mukaan sammakoiden pelastusta varten, kurnuttajilla ei ole oikein juhlameininki siellä alhaalla. Tosin eivät varmaan suostu pelastettaviksi ihan helpolla... Nimmarit lappuun ja takaisin tantereelle.

Kiitos kivasta kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page