Skip to Content

View Geocache Log

Found it epeli found Kilvensaari

Sunday, 10 July 2016Finland

Tämän kesän ensimmäinen melontareissu laskuojalle. Toivottavasti siellä tehdyt parannustoimet tuottavat jotain tulosta (mikä se tavoite sitten lieneekään) - minun vinkkelistäni "point of no return" on siirtynyt hyvän matkaa lähemmäksi maantiesiltaa: virtaus näyttää kohtalaiselta ja pyörteistä päätellen vesi on niin matalaa, etten arvaa mennä läheskään niin pitkälle kuin takavuosina (no kerranhan "laskinkin" kosken taluttamalla pulkkaa narussa ja kahlaamalla itse perässä).
Onneksi olin ottanut matkamittarin mukaan ja palattuani sillan väljemmälle puolelle vilkaisin, olisiko lähistöllä mitään uutta ja totesin tulomatkalla ohittaneeni yhden purkin melko läheltä. Olen joskus 15-20v sitten muksujen kanssa jonkun kerran käynyt eväsretkellä tuossa saaressa ja täytyy sanoa, että kahden pienenkin lapsen kanssa veneellä on huomatavan helppo rantautua sinne verrattuna siihen, että tekee saman yksn kajakilla. Mutta löytyihän sieltä loppujen lopuksi sangen hyväkin rantautumispaikka ja eikun purkin etsintään. Iloni oli suuri, kun totesin, että purkissa oli kynäkin, joka ei kuulu normaaliin satunnaismelontavarustukseeni - toissapäivänä (pe) jouduin palaamaan yhdelle torstaina löytämälleni purkille, koska silloin ei ollut kynää minulla eikä purkilla. Purkki tuntuu olevan hyvälaatuinen - kesän sateita huolimatta ei mitään kosteutta sisällä.
KK

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page