Skip to Content

View Geocache Log

Found it FINTeeVee found Enolainen AMA #2: Markin lähtökyyti

Saturday, 20 August 2016Finland

Tämä se oli kyllä hankala... Kun kätkö ilmestyi, aloin välittömästi etsimään sopivia lähestymissuuntia... Onneksi saman sarjan potkupallokätkö tuli, josta sai nopeasti onnistumisen riemun... Se riemu ei toki kestänyt kauaa, kun tämä ryökäle jäi häirihtemään päässä... Tätä tuli pohdittua luurin välityksellä vähän Archin ja ehikin kanssa, vaihettua ajatuksia... Ei päästy etiäppäin... Sitten piti oikeen FTF:n kaivanutta Eelistäkin vaivata ajatuksilla... Tarkoitus toki oli pyydellä vaan pieniä puskuja eteenpäin, ettei ihan suoranaista spoilausta... Pikkuhiljaa yhteistyö tuotti ainakin mun suunnalle apuja... Jokunen palanen loksahti kohilleen... Ja tosiaan... Vaikka olevinaan laskutoimitukset on helppoja, niin näissäkin löytyy aina joku pikku kiemura ja siis se pakollinen punanen checkeristä tuli saatua vielä oikealla ajatuksellakin... Silmä käteen ja niin pukkasi vihreää checkeristä... Voi sitä riemua!

Ite purkki löytyi luurin harhauttimen rauhoituttua mukavan nopsaan ja nimet on nyt vihkosessa.

Siis, kiitos kätkön ja mystin ratkaisusta kuuluu Archille, ehikille ja Eelikselle... Ei olisi tätä kiemuraa kyllä tullut välttis ihan heti ymmärrettyä, vaikka purkin sankarin tuotoksia on tullut nähtyä aiemminkin :)

Kiitos siis yhteisölle tuesta ja lepotilalle muikean vaikeasta myssestä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page