Skip to Content

View Geocache Log

Found it mamiat found 1948 Kuusimäki

Saturday, 01 October 2016Finland

Tiimin isäntä kera JHfin ja tabu68 porukalla myssereissussa. Logattu yhteisnimimerkillä KA-TA-JA, joka on yhdistelmä etunimiemme alkukirjaimista. Reissun alkusanat löytyvät täältä ja loppuyhteenveto täältä.

Tämä oli yksi viimeisiä reissua varten ratkotuista ja oli kyllä mielettömän mukava mysteeri. Virosta olen joskus samantyyppisiä ratkonut, karttafriikille aivan must. Täytynee ruveta virittelemään omaa vastaavaa...

Muutama puu on jo reitillemme tänään osunut mutta nyt oli ensimmäinen kerta kun tarvittiin apuvälinettä purkin saamiseksi käsiin - no eipä tullut turhaan mukaan. Sen sijaan ylimääräistä painoa geobiilin takakontissa oli mm. moottorisaha, joka piti nostaa ensin pois että saatiin apuväline esille. Siinäpä olisi ollut selittelemistä jos joku ohikulkija olisi pysähtynyt paikalle... Sieluni silmin jo maistoin kysymyksen "mitäs miehet meinaa ruveta sahailemaan tähän aikaan illasta...". No, selittelyyn ei ollut onneksi tarvetta.

Kiitokset mysteerikätköstä, suosikkeihin menee!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page