Skip to Content

View Geocache Log

Found it PjaP found Kryptaus

Wednesday, 23 November 2016Finland

Kaverille joku aika sitten listasin alueen mysteerejä joita ei osata ratkoa ja jotka jäisivät mysteeriputken ulkopuolelle. Hän sitten listasi takaisin, että tuon ainakin osaat ratkoa. Myönnän etten ollut tätä kertalukemista pidemmälle edes miettinyt, vaan tämä oli profiloitunut miehen ratkaistavaksi. Aloin kuitenkin kattomaan ja miettimään mitä teen asialla jonka olin onnenkantamoisen myötä hoksannut jo ensimmäisellä kerralla. Siitä sitten etenin valitsemaan ja testailemaan summassa työkaluja ja kohta olikin kasassa jotain, jotka näytti ihan naateilta. Kaverilta varmistus, että oliko oikeasti näin, että osasin kuin osasinkin ratkoa ja kun sieltä suunnalta tuli vihreää valoa, niin siirryin GEOVAINUn pariin. Niistäpä ei sitten naatteja yhtä helposti tullutkaan ja olin jo harhautumassa vaikka ja minkälaisille keksityille sivupoluille, kunnes perehtyminen asian perusteisiin pelasti ja kasassa oli kokonaiset naatit. Mitä tästä opimme, aina kannattaa edes yrittää :)

Tänään lähdimme yhenlaisen terraininalentajan kanssa tutustumiskäynnille kohteeseen ajatuksena, että tulemme seuraavana päivänä uudelleen eri apuvälineiden kanssa. Mutta niin vain saatiin purkki hyppysiin samontein ja päästiin rustaamaan nimi vihkoon. Minä annan favon itse mysteerille ja vähän ehkä itsellenikin :P Kiitos kätköstä :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page