Skip to Content

View Geocache Log

Found it Luppe_ found Stargher IV

Sunday, 05 February 2017Finland

Team Geoapinat kokoontui jälleen pienen hiljaiselon jälkeen kokoonpanolla Luppe_ NH82 ja Impulssi tämän köysitaiteilua edellyttävän kätkön merkeissä. Olosuhteet olivat tammikuun pikkupakkasilla varsin jäiset, ja heti aidan jälkeen käytössä ollut varmistus tuli myös testattua (onneksi) toimivaksi :-)

Alas tosiaan pääsi varsin sutjakkaasti ja purkkikin näkyi heti. Ylöspäin vähän kikkailtiin NH82:sen kanssa, mutta siitäkin lopulta selvittiin. Impulssi hoiti yläkerran päivystystä ja jutteli myös erään ohikulkijan kanssa (joka ei ilmeisesti joka kerta sunnuntaisella kävelylenkillään kohtaa samanlaista näkyä, kun piti kuviakin ottaa meistä. Tai sitten hän oli salageoilija ja halusi dokumentoida omaa yritystään varten meidän köysiviritykset..)

Alas: laskeutumis-kasi ja prusikkivarmistus.
Ylös: nousukahva valjaissa ja jalkalenkki prusikissa.

Kiitos erittäin hauskasta kätköstä!

NH82 miettii miten pääsisi ylös
infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page