Skip to Content

View Geocache Log

Found it Impulssi found Stargher IV

Sunday, 05 February 2017Finland

Team Geoapinat (NH82, Luppe_ , Impulssi) perustettiin juuri tätä ja paria muuta kätköä silmällä pitäen. Tiimi hankki parisen vuotta takaperin köydet ja laitteet joka lähtöön, että vaikeammatkin köysipurkit tulee kuitattua.

Nyt oli taas pohdinnassa, minnekköhän sitä tiimillä lähtisi. Heitin ideaksi tämän, kun se oli kuitenkin pitkään ollut hakulistalla.

Idealle lämmettiin, ja tänne päädyttiin. Maasto oli erittäin liukasta, joten oli hyvä idea laittaa varmistukset jo kauan ennen laskeutumista. Eräs porukasta olisi muuten saanut hauskan liukumäen päätteeksi pulahduksen toiseen kaivoskuiluun, spontaanin avannon tietysti tehden matkalla.

NH82 ja Luppe saatiin alas ja nimet logiin. Minuakin maaniteltiin, en mennyt. Hyvä niin, muuten olisi ollut jätkillä ongelmia ylöspääsyssä. Sen verran piti kavereita avustaa kun reuna oli liukas. Harmikseni ideaa henkilökohtaisesta jäänsulattamisesta ei hyväksytty, on noita FTP:tä ennenkin saatu.

Nyt on yksi pääkaupungin kätköjen merkkipaaluista saavutettu. Kiitokset tästä, huikea kätkö. Ansaitsee favon.

1x TB in

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page