Skip to Content

View Geocache Log

Found it ryhmapla found Niittukulman Eritasoliittymä

Wednesday, 15 March 2017Finland

Täällä on jo pitkään pälyillyt niin surkeannäköinen sininaama suupielet alaspäin, että oli korkea aika yrittää hymynaamaa. Olimme siis hakeneet aiemmalla toteutuksella naatit talteen (uutta emme löytäneet, emmekä enää edes yrittäneet) ja kun muistilappunen vihdoin löytyi piilostaan, oli aika lähteä suorittamaan tehtävä loppuun.
Heti alkuun iski vastaan kevättulva. Mies punttasi perheenpienimmän yli, mutta minä jäin oman onneni nojaan, joten koetin pokkana gore-texien vedenpitävyyttä - ja katohan perhana, nehän toimii niin kuin luvattiin :O Purkille olisi varmaan ollut parempikin reitti, tiedä häntä, mutta päädyimme kuin päädyimmekin lopulta kohteeseen. Sitten iskikin tenkkapoo. Itse olisin joutunut aika monta kertaa arpomaan oikeaa ratkaisua, mutta onneksi mies iski faktat tiskiin ja pääsimme lokikirjaan käsiksi alta aikayksikön.
Paluu sujui "peurankakkapolkua" pitkin autolle, kuten aiemmin mainittu iltatähti asian ilmaisi :D
Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page