Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Q - QR – koodi – Jämsän aakkoskätköt

Saturday, 11 March 2017Finland

Viimein on SE päivä! Eli tänään alkoi meillä Mr.Petskun sekä Nuppu The Kätkökoiran kanssa kauan odotettu talviloma ja suuntaamme kohti Leviä; luonnollisestikin tiedossa on suht¨' runsaasti kätköilyä sisältävä reissu. Menomatkalle oli allekirjoittanut tehnyt kätkösuunnitelman valmiiksi jonka mukaan lähdettiin etenemään kohti pohjoista.

Tämä kätkö oli kaikkea muuta kuin reittimme varrella mutta koska tällä oli niin loistava piilotuspäivä josta sain täytettä yhdelle aukkopäivälle (joita tämän löydön jälkeen oli jäljellä enää kuusi)niin tämä mahdutettiin reittiimme sopivaksi. Ensin etsiskelin purkkia aivan väärästä suunnasta Petskun jäädessä takavasemmalle ihailemaan maisemia Sit älysin siirtyä oikeaan paikkaan ja siellähän se kätkö näkyikin, Petsku suoritti jumpat kätkön käsiin saamiseksi ja sen jälkeen kirjausten jälkeen lähdettiinkin jatkamaan matkaa.

Kiitos kivasta kätköstä josta taisi jäädä jotain tarkistettavaa ensi kertaan....

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page