Skip to Content

View Geocache Log

Found it Munni80 found Lappeenranta Night Cache

Saturday, 01 April 2017Finland

Edellisen kerran Lappeenrannassa ja tällä kätköllä 11.2., mutta hakkuuaukeaan päättyi taival. Nyt taas kaupungissa ja uusi yritys. Vettä satoi kiitettävästi, mutta koska seuraava reissu tännepäin Suomea on keskikesällä, niin homma piti hoitaa nyt, oli keli mikä tahansa!

Edellisestä keikasta viisastuneena, pk-seudulta tuli raahattua mukana sukeltajalamppu, mikä ei ollut ollenkaan turha kapistus tälle radalle! Ihan tavallisilla fikkareilla voi heijastimien löytäminen on snadisti haastavaa. Nyt oli myös vähemmän lunta ja hakkuuaukean toisella puolella uskaltauduimme riittävästi vasemmalle ja sieltä löytyi taas heijastimia. Valkoisia emme nähneet ollenkaan.

Hyvän porukan kanssa kätköily on aina hauskaa, vaikka keli olikin kaikkea muuta kuin miellyttävä :-)

Kiitos mahtavasta setistä, favon ansaitsee!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page