Skip to Content

View Geocache Log

Found it PjaP found F.ba

Thursday, 06 April 2017Finland

Minulla, kuten niin monella muullakin alan harrastajalla, tuli tällä viikolla äkillinen tarve päästä Porvooseen kätköilemään. GeoTourin itsessään olisi kyllä ehtinyt hakea ensi kesänäkin megareissun yhteydessä, mutta kun halutti saada se geokolikko, niin ei auttanut muu kuin lähteä varta vasten käymään nyt, kun kolikoita oli vielä jäljellä :) Onneksi sain pari kaveria mukaan, miehen ollessa estynyt töiden takia.

Keskiviikko-iltana lähdettiin Charindan ja rouva Maalajin kanssa kohti Helsinkiä ja muutaman siellä punkatun tunnin jälkeen jatkoimme matkaa Porvooseen JoonasFIn liittyessä seuraan. Todella onnistunut ja ihana päivä keväisessä kelissä, laatupurkkeja laatuseurassa :) GeoTourin lisäksi emme juuri muuta ehtineet tehdä, mutta se olikin lyhyen reissumme päätarkoitus. Muutaman reitille osuneen haasteen haimme ja muutaman tarkoin valitun yksilön haasteiden suorittamista varten. Kuntia väritimme myös, kuinkas muutenkaan. Torstai iltana lähdimme takaisin pohjoiseen ja yllättäin se alkoi olla jo perjantai-aamua kun kotona olimme. Nyt tottakai väsyttää, mutta mikäs tässä on silmät ristissä reissulokkauksia tehdä, kun voi samalla ihailla uutta upeaa kolikkoa :)

Porvoosta palatessa tämä oli kuskin must-listalla, joten suuntasimme tänne ennen JoonasFIn palauttamista ja kotimatkan alkamista. Purkki löytyi maasta, joten halvalla irtosi tämä terrain. Pistimme purkin oksan mutkaan vähän ylemmäksi maasta. Kiitos kätköstä ja mysteeristä :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page