Skip to Content

View Geocache Log

Found it Bertta76 found Vanha romuttamo

Saturday, 15 April 2017Finland

Tänään purkeilla Salossa. Yhteisnimimerkki Hämis muotoutui ensimmäisellä kätköllä, jossa olimme tekemässä "hämähäkkitutkimusta" uteliaiden harhauttamiseksi :D Ryhmään kuuluivat nimimerkit Bertta76, Iiki ja kuja1a. Osa kätköistä logattu myös omilla nimillä ja allekirjoittaneen tekemissä loggauksissa toki on vaarana jonkun purkin osalta, että ei tullutkaan pistettyä kuin oma nimmari :D Mutta kyllä siellä oli muutkin mukana :D

Siinä kohtaa, kun allekirjoittanut oli könyämässä toisaalla, huutelivat toiset löytäneensä purkin. Kuja1a oli nyt kuitenkin päättänyt haluta kurotella purkille :D Tämän tilanteen jälkimainingeista saatiin aikaiseksi varsin hauska videokin :D Kk!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page