Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Kyhns Minde

Monday, April 13, 2009Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a>

Yes!!!!! Det var alligevel vores mest overraskende FTF til dato! På vej til familiebesøg i Ry opdagede vi, at der i går var kommet en ny cache lige i nærheden af vores forældre/svigerforældre. Vi overvejede ganske kort, om vi skulle komme for sent til påskefrokosten i det håb at blive førstefindere, men ved nærmere eftertanke blev vi enige om, at cachen helt sikkert var blevet logget. Der bor trods alt nogle af landets mest garvede geocachere i området!!! Derfor tog vi os god tid til at nyde påskefrokosten. Klokken var 14:22, før vi stod med cachen i hånden. Den virkede godt nok ret jomfruelig, men vi trodede alligevel næsten ikke vores egne øjne, da vi så første side i logbogen.

Holdkaptajn Titan blev foreviget med første billede på engangs-kameraet (og bagefter med vores eget kamera). Derefter fortsatte turen i højt humør

Ind: Signatur og Oplukker
Ud: Polet

Tak for en rigtig fin cache!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

Titan troner ved Kyhns Minde 13-04-2009

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page