Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kaffefrank found JEPPIS 1972

Wednesday, 03 May 2017Finland

Det här var en jätterolig uppgift att lösa :) Skönt med en tydlig uppgift och har alltid tyckt det är roligt att studera kartor. Började med att gräva fram en friluftskarta från början av åttiotalet, men bara ett par bilder gav med sej från den. Så gav upp med, och hittade sen förvånansvärt lätt fram en karta av rätt årgång. Otroligt vad Jeppis har förändrats på några decennier!! Satt om och om och tänkte hur spännande det skulle vara om det gick att resa tillbaka till kartans tid och röra sej på vägarna och i naturen som det var då. Stora områden med natur som fanns då men inte nu längre...

Själva cachen var sen en annan historia med otaliga möjliga gömställen och taggiga hallonsnår. Sökandet drog ut så pass att jag var tvungen att lämna emellan då klockan blev mycket, men när jag senare på kvällen återvände med förstärkning av en lampa gav den sej ganska snabbt.

Tack och favo för den roliga mysterieuppgiften!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page