Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Fjordies found Grollen in Grolloo ( nachtcache )

Sunday, May 14, 2017Drenthe, Netherlands

Vrijdagavond zijn we begonnen aan deze nachtcache. De route liet zich uitstekend volgen (de gebruikte reflectie is erg goed en van ver te zien - in ieder geval met onze hoofdlampen). Bij WP2 hadden we de bedoeling snel genoeg door, maar door het type van onze tool was de oplossing niet te pakken te krijgen. Gelukkig reageerde één van de CO's vlot op onze hulpvraag en konden we verder op pad. Bij WP3 hebben we een tijdje staan turen naar de puzzel. Ondertussen maar weer contact gezocht met de CO. Net toen deze met een goeie tip kwam, hadden we de oplossing zelf ook bedacht. Bij punt 4 hadden we geen problemen. Het begon toen we vervaarlijk te flitsen en donderen, en om in het bos te zijn tijdens onweer leek ons niet zo'n goed plan, dus hebben we de tocht toen maar gestaakt.

Zaterdagavond zijn we weer begonnen waar we vrijdag geëindigd zijn. De volgende puzzels gaven gelukkig over het algemeen geen problemen meer, al was het hier en daar wel nadenken en soms ook de nodige noeste arbeid. We hebben genoten van de afwisselende punten! Bij twee punten kwamen we er echter niet uit. We zijn toch maar verder gaan lopen. Bij het laatste punt konden we een start maken met het bepalen van de eindcoördinaten. Hier konden we van één van de vraagtekens al een waarde bepalen, en bij het andere punt hebben we een paar opties gegokt en toen groen licht gekregen van de checker. Ook de berekende coördinaten waren in één keer goed en we konden op pad naar de eindcache. Deze zie je gelukkig niet zo snel over het hoofd

We laten één TB en een welverdiende favoriet achter, en nemen drie TB's en een coin mee op reis.

mildeassenaar en gneddie, bedankt voor de cache!
Gelogd om 0:59.
Totaal aantal gevonden caches tot en met deze cache: 851.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page