Skip to Content

View Geocache Log

Found it TomppaJr found Hasselholma Baffels

Thursday, 08 June 2017Finland

Tämän kanssa meinasi melkoinen paeaensaerky iskeä... Sen verran pieniresoluutioinen kuva oli tihrustettavissa, mutta onneksi kuvanmuokkausohjelman avustuksella sain sen verran zoomailtua, että jonkinlaiseen tulokseen pääsin. Tapojeni mukaan lähdin ratkomaan sokkeloa käänteisesti, joten niinpä maalista lähdin liikkumaan kohti lätöpistettä. Hetkisen aikaa tuli pöristeltyä edestakaisin kursorin kanssa, mutta yksi kerrallaan kielletyt reitit blokkautuivat ja niinpä melkoisen järkevän näköinen numerokasa oli rajattu. Sitten vaan tsekkaus lähdöstä maaliin ja toteaminen, että siinä ne olivat. Tämän aikaansaannoksen tallensin puhelimeni kepsiin odottamaan aikoja parempia.

Tänään nuo paremmat ajat olivat, kun päätin tehdä kätkökierroksen Hasselholman suunnille. Tradin jälkeen totesin, että tämä taitaisi puksutella seuraavana eteeni, ja niinpä multia samalla setviessä tämä mystin loppupiste lähti lähestymään melko mukavasti. En oikeasti ymmärrä, miten FTF-porukka onnistui rymistelemään pusikon läpi... Eiköhän luontopolku ole sitä varten, että sillä polulla pysytään? Vihreä Tomppa triggeröityi noista FTF-loggauksista tosi pahasti, hyvä, että Delenna mainitsit notella siitä. No mutta joo, mukavasti luontopolkua pitkin pääsi ihan viereen asti, ja niinpä pian pääsin etsimään. Ja sieltähän olettamastani piilosta kätkö paljastuikin. Olipas söpö. Täällä ei ollut lokikirjan kanssa minkäänlaisia ongelmia, vaan ihan kuivaan kirjaseen pääsin kirjaamaan nimimerkkini.

Tässä vaiheessa aloin tajuta, että melkoisesti noita hyttysiä oli kiusanani, ja samalla kiitin korkeampia voimia, että olin ottanut takkini mukaan. En edes halua ajatella, millaista tämä olisi ollut pelkässä t-paidassa. Hyhyih... No mutta joo, loggailuiden jälkeen kätkö palasi piiloonsa ja minä jatkoin kahden kätkön parissa eteenpäin Hasselholman upeassa luontopolkumaisemassa. Melkoinen paikka, kyllä täällä silmä lepäsi ja korva nautti. Etenkin kierroksen loppuvaiheessa lintujen sinfonia oli sen verran korviahuumaavaa! Kiitoksia helpohkosta mysteeristä, joka ehkä vähän liian pientä piperrystä oli makuuni, mutta kyllä siitä nyt ihan kohtuullisesti selvisi. Tyhmää, kun geocaching.comin oma kuvapalvelu pienentää kuvia kohtuuttomasti. Itse suosin Tinypiciä, jonne ihan viime aikoina olen siirtänyt kaikki kätkökuvani. Purkin kanssa ei ongelmia. Kiitos vielä kerran. Jeejee!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page