Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Siel ois yks

Saturday, 24 June 2017Finland

Neilikka77:n kanssa päätettiin lähteä pienelle juhannus ajelulle ja suunnaksi otettiin Helsinki. Vasta oikeastaan iltapäivällä startattiin matkaan. Nuppu "The kätkökoira" toki mukana Samalla käytiin moikamassa Neilikan (Jästi)siskoa joka olikin meidän matkassa osan iltaa (Hesan päässä kätköillessämme). Ajatuksena oli jatkaa Geopoly-sarjaa taas pikkaisen eteenpäin, kun näin juhannuksena oletettavasti Hesan keskustassa on vähemmän porukkaa liikenteessä. Tässä on ollut muutaman viikon tauko kätköilystä kun on ollut oma muutto+ veljen häät...jne, joten eiköhän nyt olis korkea aika jatkaa tätäkin mukavaa harrastusta. Päivän löytö 3/19

Nyt ollaan jännän äärellä. Siel olis yks..... joka ajateltiin hakea. Lähempänä kätköä heräsi epäilys että onko se sittenkin tuola vai täälä vai jossain sillä välillä. Neilikka kerkesi jo huikkamaan mulle että taitaa olla tuola toisella tasolla, mutta katsoi kuitenkin vieressä olevan paikan ja sieltä se yksi löytyi. Minä tuhersin nimet vihkoon ja poistuttiin paikalta muita kippoja narraamaan.

  • Kiitos tästä yhdestä jemmasta

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page