Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found himmerlandsstien Kassner

Saturday, May 2, 2009Denmark

På fællestur med Team Jacobsen

Vi har glædet os i månedsvis til denne serie! Desværre var vi på ferie i Berlin, da frigivelseseventet blev afholdt for en uge siden, men i dag havde vi så mulighed for at prøve kræfter med serien. Da vi lagde ud, anede vi ikke hvor omfattende et projekt, vi havde kastet os ud i. Vi havde placeret en bil med aftensmad i den sydlige ende af cache-striben, men det skulle vise sig, at aftensmaden i dag blev til natmad. Vores travetur kom til at tage ca. 12½ time! Mange af cacherne var nemlig ganske godt gemt! Til vores store held valgte cache-ejer at bruge dagen til at få checket tilstanden af cacherne, hvilket indebar, at et par håndfulde caches blev genudlagt. Det gjorde det muligt for os at finde samtlige 115 caches.

På vores vej mødte vi mange flinke mennesker. Ud over Storm26 og Millemus løb vi på TeamKragh, L+K og mormor.DK. Sidstnævnte syntes vist, det var synd for os, at vi skulle klare turen på gåben. De tilbød os i hvert fald "doping" i form af müslibarer - og vi bilder os ind, at gennemsnitshastigheden steg umiddelbart efter indtagelsen af disse. Tak til mormor.DK for denne venlige gerning! Hen mod turens afslutning (og efter mørkets frembrud) så vi pludselig et par cykellygter, som viste sig at tilhøre de gæve midtjyske mørkecachere JIMM-Thorning og The Thomsens. Alt i alt var der således livlig geocaching-aktivitet på Himmerlandsstien denne dag (og nat).

Når man tager en 100+ serie, er det naturligt, at man holder jubilæum undervejs. For vores vedkommende blev det med denne cache, (som blev vores fund nr. 2900 ). Der måtte dog arbejdes en del, før den kom frem, men den overgav sig dog til sidst (18:26). Efterfølgende valgte cache-ejer så at flytte den til et nyt og bedre gemmested.

Mange tak til Storm26 og Millemus for en rigtig fin og udfordrende serie! Vi er imponerede over resultatet!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page