Skip to Content

View Geocache Log

Found it OT98 found Maisemakahvila

Friday, 07 July 2017Finland

Maisemakahvilassa käytiin tänään Öpen kanssa kahveella! Öpen, Citymuksujen, Hanikalan ja finder313:n kanssa oltiin tätä käyty yrittämässä jo maaliskuun alussa, vaan silloin oli pimeys, kylmyys ja hyytävä tuuli esteinä; Öpe ja finder kävivät kyllä puussa, mutta purkille ei päädytty.

Tänään sitten oltiin edellisen kiipeilyn jäljiltä saunomassa, ja siinä heräsi ajatus iltarimpuilusta Pk-seudulla. Tämähän sitten valikoitui kohteeksi, kun hieno paikka oli. Ajoimme Öpen kanssa Hyvinkäältä Helsinkiin peräkkäin, kun Öpen piti sitten paluumatkalla poimia Hanikala, finder313 ja Citymuksut lentoasemalta.

Purkki oli paikallistettu jo viimeksi, joten Öpe pääsi heittämään heti fiksuun paikkaan. Toisella heitolla osyi paino sopivaan väliin ja saatiin viriteltyä köysi. Öpe nousi ensiksi, ja lähti siirtymään purkkia kohti. Minä lähdn vielä autolta hakemaan tankkaria, josko purkki irtoaisi sillä - mutta paluumatkani aikana Öpe jo soitri, että ei tarvitakaan sitä, purkki on jo hänellä. Oli minunkin aika nousta ylös, ja siellähän se purkki tosiaan Öpen käsissä oli. Kirjailtiin nimet paperiin ja Öpe pääsi palauttamaan purkin. Hitaasti herra käveli oksaa pitkin, ja olihan se aika hurjan näköistä, mutta purkki päätyi takaisin paikalleen. Iltapäivällä keitetystä kahvista oli vielä jäljellä pieni tilkka, joten juotiin kahvit loppuun ja jatkettiin matkaa. Kiitos favon kera!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page