Skip to Content

View Geocache Log

Found it tjanja&oklopol found Lampia ja huippuja

Thursday, 13 July 2017Finland

Muutamaa päivää aiemmin kävimme täällä yrittämässä ja loggaamassa DNF:n kakkospisteen löytymättömyyden vuoksi. Saimme omistajalta vähän lisäinfoa pisteestä ja toisella yrityskerralla se löytyi heti. Olimme kohteen huomanneet jo aiemmalla kerralla, mutta luulimme sitä roskaksi.

Kolmospisteellä meillä oli pieniä ongelmia saada koordinaatit käsiimme, koska piste oli kolossaan vähän liian syvällä. Nelospiste ja vitospiste sujuivat ongelmitta, ja näkymät olivat kiitettävät. Kutospisteellä kännykkämme näytti 10 metriä väärän paikkaan, minkä vuoksi haimme ensin väärästä suunnasta. Kun tulosta ei tullut, laajensimme hakualuetta kattamaan koko otollisen alueen, ja lopussa kiitos seisoi, vaikka kauan siinä kesti.

Loppupisteellä kännykkä näytti oikein, mutta piilo oli sen verran ovelasti kätketty, että aika kauan sai kömpiä ja möyriä. Mahdottoman tuntuinen piilopaikka, mutta kyllä se vaan löytyi. Lopuksi muistimme jopa mennä katsomaan kauniita maisemia läheiseltä huipulta.

Matkan varrelta löysimme kesän ensimmäiset mustikat, ja muutama kanttarellikin tarttui matkaan. Kiitos kätköstä!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page