Skip to Content

View Geocache Log

Found it MickieWalker found Petäjäveden "lähiöitä": Litma

Tuesday, 18 July 2017Finland

Upealla viiden päivän geoturneella kera reinikan ja tonttu1999:n. Karkeasti ottaen reitti meni Vaasasta Espoon kautta Porvooseen ja sieltä Kouvolan ja Jyväskylän kautta takaisin Vaasaan. Jokunen mutka saattoi olla matkassa. :) Lähes kaikki kätköt on logattu lokikirjan säästämiseksi yhteisnimimerkillä MWRT (MickieWalker, reinikka, tonttu1999), mutta joihinkin on raapusteltu myös kokonaisia nimmareita.

Päivä 5 eli viimeistä viedään. Heräsimme aamulla Jyväskylästä ja napsimme siellä vielä joitakin kätköjä ennen lähtöä kotimatkalle kohti Vaasaa. Matkalla haimme kätköjä sieltä täältä, erityisesti Petäjävedeltä, mutta myös Keuruulta ja Virroilta. Oli ihana päivä, haimme kaikessa rauhassa kätköjä ja kotimatka KESTI. :D Lähdimme Jyväskylästä aamupalalta klo 10 ja kotona Vaasassa olimme vasta lähempänä klo 02 seuraavana yönä. :)

Geopolkua pitkin purkille, jonka kiva camo osui samantien silmiin. Annetaanpa tästä favo. Itse purkkia oli kyllä tosi hankala saada pois, sen varmaan pitäisi olla toisinpäin, mitä edellinen oli jättänyt? Logattuamme tuuppasimme takaisin toisinpäin. Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page