Skip to Content

View Geocache Log

Found it nokelanniemi found Devil's stone - Pirunkivi

Wednesday, 05 July 2017Finland

Tämä oli hieno paikka, ja lopulta sain pitkään jahtaamani löydön. Siis löysin kätkön ilman minkäänlaista laitetta ja ilman minkäänlaista etukäteistarkistusta. En tiedä onko tälle joku koodi (wtf?) mutta parasta oli, että se löytyi näin hyvästä paikasta, eikä mistään bussikatoksen roskiksesta, joista olen usein yrittänyt tuurikätköä löytää. Jotkut jästit olivat jättäneet purkin piilottamatta ja ilmeisesti luulleet sitä joksikin kiven vieraskirjaksi, koska vihkossa oli paljon epäkätkömäisiä tekstejä, piilotin sitä vähän paremmin.kk

Tämä olikin näköjään multi jonka loppupisteelle satuin, ei mitään hajua oliko alkupistettä enää jäljellä ja jos tuo vihje viittaa loppupisteelle, niin jästien siirron jälkeen vihje ei enää ole voimassa. :-)

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page