Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Fjordies found Afwisseling in het Veenland

Tuesday, July 25, 2017Drenthe, Netherlands

Sinds zondag hebben we een waadpak, en dat zorgt ervoor dat we nóg meer caches hebben om uit te kiezen. Deze leek ons een mooie uitdaging. Gisteren zijn we hier begonnen. Het tweede punt is meteen een flinke uitdaging die ons veel tijd kost. De voldoening was dan ook erg groot toen we de oplossing in handen hadden Bij het derde punt denken we een oplossing te hebben, maar die blijkt niet de juiste. We komen op een plek uit die niet goed kan zijn. Na contact met de CO blijken we inderdaad verkeerd te zitten. Na een tweede poging zijn we zo op WP4. Daar wordt ook weer wat handenarbeid gevraagd. Net als we het eerste deel van de oplossing hebben begint het enorm te hozen. Omdat we nog niet helemaal weten wat we met de gevonden aanwijziging moeten staken we eerst de tocht maar. Onderweg naar de auto krijgen we een ingeving die thuis ook blijkt te kloppen.
Vandaag kunnen we meteen op weg naar WP5. Die, en de volgende punten, geven verder geen problemen (al is het nog steeds zo nu en dan wat werk). Uiteindelijk staan we dan ook bij de cache en kunnen we die, met wat moeite zoals bij de terrein-rating hoort, te pakken krijgen.

Voor de afwisselende en originele waypoints laten we hier graag een favoriet achter! Dit zijn de multi's die wij het leukst vinden om te doen

mani team, bedankt voor de cache!
Gelogd om 19:53.
Voor vandaag was dit nummer 1 van 1.
Totaal aantal gevonden caches tot en met deze cache: 918.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page