Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Pitkäjärven laavu

Wednesday, 26 July 2017Finland

Sukulointireissulla Huittisten suunnalla. Siitä pääti tehdä pikku piipahduksen parilla kätköllä illan ratoksi. Vaihteeksi oli mukavan lämmin ja aurinkoinen säätila vallitsevana, joten kivaa oli vaellella näissä maisemissa, joissa joskus nuorempana on tullut liikuttua kohtalaisen paljonkin. Jotkut asiat ja paikat ovat vuosien saatossa muuttuneet melkoisestikin, vaan toiset taasen eivät juurikaan. Miten saattaakin toisaalla tuntua kuin aika olisi pysähtynyt tuonne jonnekin 80- - 90-luvulle No ehkä jotkut asiat vaan pysyvät ja säilyvät. Pikaisen iltakierroksen saldoksi kertyi mukavat yhdeksän kappaletta löytöjä ja kivahan niitä oli tälläisesta kuivasta hiekkakangasmaastosta hakea - niin on näitä purkkeja tullut siis joskus haettua jostain osittain umpeenkasvaneista järvimaisemistakin, jolloin maasto on saattanut olla huomattavasti kosteampaa ja upottavampaa tuollaisesta ei täällä kuitenkaan tarvinnut murehtia.

Pitkästä aikaa bongasin laavukätkön, joten olihan se poikettava paikalle ja kerrytettävä hieman tuota haastetta. Kiitos myös mukavan kokoisesta ja hieman iäkkäämmästä purkista - TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page