Skip to Content

View Geocache Log

Found it Quukkeli found Kuusi oikein?

Tuesday, 01 August 2017Finland

Golf kierroksen (juu se juippien laji), oli puhetta toisesta juippien lajista ja keulimisesta eli tilastoa ja matkamuistoja -osioista. Tämän multin laskut oli tehty jo talvella, paikkakin tarkistettu. Silloin ei ollut tarvetta löydölle ja ei ehkä tänäänkään, mutta niin vain kävi, että iltarasti vilinässä nuin vain, tämä käytiin kirjaamassa.
Mielestäni tämä oli aavistuksen enemmän T3 tasolla tarkistushetkellä, nyt, kun asennoiduin tuohon ja alku stepin otin, niin tuopa olikin siinä matkalla eikä perillä. Mukavinta usein on matka eikä määränpää vai miten se meni? Kiitti liikuttvasta multista, kyllähän sitä liikuntaa kaipaa 1 jos toinenkin. KK (Kiitti Korkeesta?)

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page