Skip to Content

View Geocache Log

Found it weebeey found Nyystölän lintutorni

Sunday, 30 July 2017Finland

Vuoden Mega reissu oli jo tehty mutta Contraz soitti ja kysyi mitäs jos tehdään yksi reissu vielä. No mitäs siinä, ilman muuta tehdään. Vapaa päiviä oli varastossa vielä muutama. Sovittiin että tehdän vähän lyhyempi reissu. Käydään vaikka Porissa ja ehkä jossain muualla. No käytiin me Porissa ja Tampereella, Padasjoella, Lahdessa ja jopa etelä savossa. Ja moni muukin paikka. Reissu kesti tämän kerran viisi päivä ja 1200km. 141 purkkia tuli haettua 28 eri kunnassa josta 19 uusia. Reissu oli taas kerran vallan mainio ja uusia paikkoja ja kaikenlaisia juttuja tuli taas nähtyä. Sään kanssa oli taas tuuria, vettä tuli niskaan tasan kerran ja tämä tapahtui kun käveltiin Pirkkalan Abc:ssä autosta purkin kautta sisään.

Laiturissa oli muutama oikein kivoja asuntopaatteja. Lintutorni purkit on usein aika hankalia mutta tämä tuli nopeasti esille piilostaan. Kiitos kätköstä :)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page