Skip to Content

View Geocache Log

Found it MickieWalker found LAJT's geocache

Sunday, 13 August 2017Finland

Päivän purnukalla. Kiireetön useamman tunnin kätköilyaiheinen ulkoilukeikka sunnuntaina ihan itsekseni. Aika kului lähinnä muutaman oman kätkön tarkistus/huoltokäynnillä ja mahdollisia tulevia purkin paikkoja etsiskellen. Kätköjä hain vain tämän yhden. Missä järjestyksessä tämä kaikki tapahtui, sitä ei tarina kerro. :)

Jätin auton suositeltuun parkkiin ja lähdin siitä kohti nollapistettä. Aika haastava oli maasto varsinkin sateen jälkeen liukkaana, ja kyllä sain mennä kieli keskellä suuta ja hikikin tuli, ennen kuin nollapisteelle pääsin. :D Päätin sitten paluumatkalle ottaa huomattavasti helpomman reitin eli suorinta tietä maantielle ja kävelin sitä pitkin takaisin autolle.

Kätkö löytyi helposti, joskin olin jostain kuvitellut tämän kätkön largeksi ja siksi en ensin noteerannutkaan purkkia. Mutta reguksihan se on kätkökuvauksessa ilmoitettukin. :) Mistä lie ollut tuollainen käsitys minulla. Kätköpurkki (ja logi) oli muuten hyvässä kunnossa, mutta se verkko on revitty rikki ja kannattaisi ehdottomasti käydä paikkaamassa jollain kestävämmällä. Kiitos kätköstä upeissa maisemissa!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page