Skip to Content

View Geocache Log

Found it ritalittlefox found E10 / Ruokolahden retkeilyreitti 121

Thursday, 17 August 2017Finland

Lähdettiin härvelin kanssa pienelle geokätköturneelle Etelä-Karjalaan tavoitteena kiertää pätkä E10ä sekä tietysti valikoiden myös muita kätköjä.
Ilma oli hiostavan kostea ja hiki virtasi. Hieman se meinasi huonokuntoisella koville ottaa, varsinkin kun juomista oli varattu paljon, mutta olosuhteisiin nähden aivan liian vähän.
Täytyy todeta, että hyvä on että tämäkin retkeilyreitti on kätkötetty ja tullee nyt näin kätköilijöiden toimesta myös ylläpidetyksi. Osin oli niin heinittynyt, ettei polkua oikeastaan enää edes nähnyt. Tosin osittain oli jo kyllä raivaussahalla heiniä niitetty, joten toiveissa lienee, että loputkin näin läpikäydään.

Kiitos kätköstä!

lokiin kirjattu yhteisnimimerkki härri

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page